Weeknieuws 19 februari

• (WP 13 oefenen)

Do 25/02

• Aarderonde door Xander
  • Voorbereidende lessen meet, weeg en giet
  • project

Vr 26/02

• Dictee WP 13
  • WP14
  • Boekenronde door Murielle

2. Weetjes

• Jullie krijgen een uitnodiging voor het grootouderontbijt op 9 maart. Onze klas moet opdienen. De mama van Eli komt ons hierover uitleg geven.
  • We kozen een nieuw project: Jungle! Morgen brainstormen we wat we precies allemaal willen doen en opzoeken.
  • Bij de uitdaging danssport van ons vorig project 'Sport' koos de klasraad om een dansclip te maken met vrije groepjes en vrije muziekkeuze. Het resultaat zie je op de klasblog.
  • Bij de dikke truiendag maandag moesten Bo en Julot alle klassen rondgaan om uitleg te geven waarom we deze dag organiseren, waarom de aarde opwarmt en wat we er precies kunnen aan doen om dit tegen te gaan.
  • Ik ben zeer tevreden over het studeerwerk van de kinderen voor de werkstukKIHN. De klas deed het heel goed!