Weeknieuws 4 maart

• Boekenronde door Joanna
  • Klein forum lager

2.Weetjes

De boekentas was gisteren bij thuiskomst goed gevuld. Er kwam een studieplanner, een ROS, een TOS, een rekenboek B, een tafelblok en een WPlijst mee naar huis. Een duwtje van een grote twee weken en twee weekjes vakantie pronken als beloning. Enkel ROS, TOS en de tafelblok moeten terug naar klas komen.

Volgende week komt de stagiair van Evy, Wouter, ons enkele momenten ICT-les geven met de tablets. Dit gebeurt in alle lagere klassen en in de kleuterklassen. Op die manier kunnen wij ons een beeld vormen van de mogelijkheden van de tablet in de klas. Voor de kinderen wordt het een leuke afwisseling om cognitieve vaardigheden te oefenen.

Door het grootouderontbijt is de planning van de woensdag nog niet heel duidelijk. We zullen wel, zoals de rest van de week, verder herhalen en oefenen voor KIHNjes.

Tijdens Ankers 3de hebben we de werking van ons lichaam bestudeerd. In groepjes hebben we opgezocht en voorgesteld aan elkaar. Daarnaast gaf ik nog telkens les.