Weeknieuws 18 maart

• VWT

Di 22-3

• Remediëring
  • Voorstelling projectvragen, bundeling in boekje
  • Crea

Wo 23-3

• Leesclub
  • Crea
  • (picknick en sportieve kledij)

Do 24-3

• Sportdag in Bloso (info op website en in folder)

Vr 25-3

• Paasontbijt
  • Ik-ben-ik-boekje en kan-ik-het-nogjes-map komen mee naar huis
  • Voorstelling documentaire

2.Weetjes

Met Adobe Voice proberen we met de ipad een documentaire over het regenwoud te maken. We gebruiken geen afbeeldingen van het internet, we proberen alle beelden zelf te maken, te schilderen, te tekenen, te kleinen,… We stellen de projectteksten voor die de kinderen in duo’s hebben voorbereid. We maken daarvan een projectboekje. Zo komen leuke en boeiende activiteiten ter afwisseling van de geleverde inspanningen.

Ik kreeg reeds vervoer voor de uitstap naar Pairi Daiza aangeboden door Veerle, Anke, Eddy en Doortje. Ouders van Staf bekijken het nog. Dan heb ik zo waarschijnlijk voldoende vervoer. Wie kan nog rijden als het via Staf niet kan? Ik ben de chauffeurs dankbaar want ik ben mij bewust dat dit toch een serieuze rit is. De warme maaltijden voor de klas op 12 april heb ik afgezegd.

De sportzakken kwamen vandaag na de sportnamiddag in de Koude Keuken mee naar huis. Volgende week hebben we ze niet nodig daar het sportdag is. Jullie kunnen ze volgende week of ten laatste woensdag na de vakantie terug fris gewassen meegeven naar de klas.

Groeten,

Stijn