Knubbe en Froezel op bezoek in het eerste leerjaar!

Knubbe en Froezel onze klasbeertjes kwamen onlangs op bezoek in het eerste leerjaar. Knubbe volgt zedenleer en Froezel volgt Rooms katholieke godsdienst op de berenschool. Zij maken voor de eerste keer kennis met de juf van zedenleer en de meester van godsdienst. Net zoals onze boomhuttertjes!

We leerden de symbolen kennen van zedenleer en godsdienst, speelden een memoryspel en kunnen reeds een puzzel maken van een fakkel en een kruis! We leerden ook het grappige Knubbelied.

Tot slot knutselden we nog een beertje; de leerlingen van meester Bram maakten Froezel en de leerlingen van Eldjarn mogen binnenkort een Knubbetje meenemen naar huis.

De beertjes mogen voortaan bij de kinderen thuis logeren : een leuke herinnering aan deze eerste kennismaking!

Genieten jullie mee van de leuke kiekjes?